Ντίνος Παπαδημητρίου: Κεντρική ομιλία την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο καφέ Βυζάντιο

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της ΝΔ, ο Ντίνος Παπαδημητρίου, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα χωριά του νομού, αλλά και συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της περιοχής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, στην Άρτα την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο καφέ Βυζάντιο.

Με αισιοδοξία για την δική του επιτυχία, αλλά και με την πεποίθηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, θα επιτύχουν μια ακόμη μεγάλη νίκη στις 7 Ιουλίου, ο Ντίνος Παπαδημητρίου, μιλά για όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα.
Μιλά για την Άρτα που μπορεί να γίνει πόλος έλξης για νέες επενδύσεις στο τουρισμό, αφού με τους οδικούς άξονες, η επισκεψιμότητα στην περιοχή θα αυξηθεί και είναι ανάγκη να δημιουργηθούν νέες ξενοδοχειακές μονάδες ειδικά στον ορεινό όγκο όπου υπάρχει τεράστια έλλειψη σε υποδομές φιλοξενίας πράγμα που θα τονώσει σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία.

Ειδικά αν γίνουν κινήσεις που θα δρομολογήσουν την ένταξη της περιοχής μας στο εθνικό δίκτυο θρησκευτικού τουρισμού που όλοι γνωρίζουμε την αλματώδη αύξηση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, ο νομός μας θα κερδίσει πολλά αφού όλοι ομολογούν πως έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα των μοναδικών πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων

Η ολοκλήρωση επίσης του επιχειρηματικού πάρκου θα φέρει άλλον άνεμο στον νομό μας, με στήριξη νέων σύγχρονων επιχειρήσεων, που με τη σειρά τους θα συμβάλλουν σε νέες θέσεις εργασίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.
Τέλος η παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο στο παλιό Στρατόπεδο ως Διοικητήριο, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει θα οδηγούσε στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών που είναι διάσπαρτες, και θα ήταν προς όφελος των πολιτών για την άμεση εξυπηρέτησή τους.

Όσο για την βέβαιη νίκη της ΝΔ και πως αυτή θα μετεξελιχθεί σε μια κυβέρνηση που θα δώσει λύσεις ο κ. Παπαδημητρίου σημειώνει πως θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να πάρει μπροστά η πραγματική οικονομία και να μπορέσουμε να επιτύχουμε μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης.
Με τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, θα δώσουμε δείγματα γραφής μιας άλλης οικονομικής πολιτικής, με την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, για μια πολιτική ανάπτυξης και επενδύσεων όχι από μια πολιτική υπερφορολόγησης.
Τέλος, ο Ντίνος Παπαδημητρίου, δεν σταματά να δηλώνει πως η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό του, αποτελεί για κείνον μεγάλη τιμή καθώς και ότι συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει πως η ανανέωση γίνεται πράξη.