Τραγέλαφος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

– Στις 18 παραιτήθηκε από Δήμαρχος ο Στάθης Γιαννούλης
– Στις 19 «συμμετείχε» σε συνεδρίαση του Συνδέσμου Ύδρευσης
– Και στις 25 εμφανίζεται να πληρώνεται για τη συμμετοχή του σε συνεδριάσεις

Η μεγάλη μεταρρύθμιση, που πρόφτασε να θεσμοθετήσει στην Πρωθυπουργία του ο Γιώργος Παπανδρέου, δηλαδή το νόμο 3861/13-7-10 που έμεινε γνωστός ως ΔΙΑΥΓΕΙΑ, φαίνεται να μην τον υπολογίζουν και τόσο τα αυτοδιοικητικά όργανα, που είτε δείχνουν ασύγγνωστη αμέλεια σε πράξεις και αποφάσεις, είτε αδιαφορούν για τυχόν επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από τυχόν παραλείψεις ή και λάθη, που μπορεί να γίνονται μερικές φορές και «εξεπίτηδες».

Όπως είναι γνωστό, με τον νόμο 3861/13-7-10 ΦΕΚ 112 τ.Α ́ «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια»και άλλες διατάξεις» εισήχθει από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, η υποχρέωση ανάρτησης νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο με στόχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της κυβερνητικής πολιτικής και της διοικητικής δράσης.

Υπόχρεοι για ανάρτηση στο διαδίκτυο είναι όλα τα όργανα που αναφέρονται στο άρθρο 2 του αναφερθέντος νόμου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα όργανα διοίκησης νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ).Οι ρυθμίσεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται και σε πράξεις ή αποφάσεις που εκδίδουν όργανα στα οποία έχει χορηγηθεί εξουσιοδότηση προς υπογραφή ή έχει μεταβιβαστεί αρμοδιότητα.
Πρόσφατο παράδειγμα, κατά πόσον τηρούνται ή δεν τηρούνται οι νόμοι και οι διαδικασίες βάσει των οποίων οφείλουν να λαμβάνονται αποφάσεις και να διακινείται το δημόσιο χρήμα, αποτελεί η υπόθεση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Ευστάθιου Γιαννούλη, ο οποίος διατέλεσε Δήμαρχος Ν. Σκουφά, καθώς και πρόεδρος στον Σύνδεσμο Απορριμμάτων αλλά και μέλος στο ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Ν. Άρτας.

Η παραίτηση
Ο κ. Ευστάθιος Γιαννούλης ο οποίος μάλιστα, ζήτησε και γνωμάτευση από τον δικηγόρο της ΚΕΔ για το πώς θα παραιτηθεί. Η παραίτηση, του κ. Γιαννούλη, από Δήμαρχος πράγματι, κατατέθηκε στον Δήμο Ν. Σκουφά στις 18/6/2019.
Στις 26/6/2019 με έγγραφο του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διαπιστώνεται η προσωρινή εκτέλεση των καθηκόντων του Δημάρχου από την Ροζίνα Βαβέτση και στις 1 Ιουλίου 2019 το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση, όπου κατόπιν ψηφοφορίας εκλέχτηκε Δήμαρχος η μοναδική υποψήφια Ροζίνα Βαβέτση.

Η συνεδρίαση
Στις 19 του μηνός Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Ν. Άρτας, ύστερα «από την αριθ. 394 /10-6-2019 πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Χρήστου Τσιρογιάννη, που επιδόθηκε νόμιμα σε κάθε ένα μέλος αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Δ.Κ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων», όπως ανφέρεται στο πρακτικό της συνδρίασης.
Ποιοι δηλώνονται ως παρόντες στη συνεδρίαση;
Όπως αναφέρεται στο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 6/ 19-6-2019, «Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε
σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντες πέντε(5) ήτοι:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΠΟΝΤΕΣ

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο κ. Φώτης Δημήτριος, γραμματέας του Συνδέσμου για την τήρηση των πρακτικών».
Ολόκληρο το πρακτικό αναφέρει τα εξής:
«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
ΠΕΔΙΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΩΝ
ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 6/ 19-6-2019
Στην Άρτα σήμερα την 19η ημέρα του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ και ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ του έτους 2019 και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας ύστερα από την αριθ. 394 /10-6- 2019 πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Χρήστου Τσιρογιάννη, που επιδόθηκε νόμιμα σε κάθε ένα μέλος αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Δ.Κ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1Ο : « Αναμόρφωση προυπολογισμού 2019».
ΘΕΜΑ 2Ο : « Έγκριση για ανάθεση εργασιών-υπηρεσιών ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε ιδιώτη ».
ΘΕΜΑ 3Ο : «Παρακράτηση εισφοράς έτους 2019 από τα μέλη του Συνδέσμου».
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε
σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντες πέντε(5) ήτοι:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΠΟΝΤΕΣ

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο κ. Φώτης Δημήτριος, γραμματέας του Συνδέσμου για την τήρηση των πρακτικών . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία και εισηγήθηκε ως κατωτέρω το θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1Ο : « Αναμόρφωση προυπολογισμού 2019».
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ 23/2019
Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής :
Ο προϋπολογισμός του Συνδέσμου έτους πρέπει να αναμορφωθεί και ειδικότερα : (…)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23/2019.
ΘΕΜΑ 2ο : «Έγκριση για ανάθεση εργασιών-υπηρεσιών ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε ιδιώτη».

Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής :
Λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης νερού κατά τους καταναλωτές την περίοδο από αρχές περίπου Ιουλίου κάθε έτους έως και τέλος Σεπτεμβρίου και λόγω παλαιότητας του κεντρικού αγωγού ο οποίος κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1970 για να εξυπηρετήσει τις τότε ανάγκες των δημοτών οι οποίες ήταν πολύ διαφορετικές από τις σημερινές που είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιες, αδειάζει η υδρομάστευση και εισέρχεται αέρας στον κεντρικό αγωγό από τις πηγές Αγίου Γεωργίου. Αυτό έχει
σαν αποτέλεσμα να μην γεμίζει ο αγωγός με νερό.

Πρέπει επειγόντως να γίνει Εξαέρωση στον κεντρικό αγωγό προκειμένου να μην μείνουν οι πολίτες χωρίς νερό κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες καθημερινά για την πλήρη ομαλή ροή του νερού στον κεντρικό αγωγό από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.
Υπολογίζεται ότι χρειάζονται καθημερινά δύο ώρες εργασίας δηλ. 10 ώρες την εβδομάδα, ήτοι 40 ώρες το μήνα και 120 ώρες το τρίμηνο.η ώρα υπολογίζεται στα 67 ευρώ. Σύνολο αξίας υπηρεσιών-εργασιών 8040,00€ χωρίς την αξία του Φ.Π.Α.24% και 9.969,60€ με την αξία του Φ.Π.Α. (1929,60 ευρώ το φπα)

Η απαιτούμενη πίστωση έχει προβλεφθεί στον Κ.Α. 707336.001.
ο κ. Κοσμάς Ηλίας δεν ψηφίζει την απόφαση οπότε το Δ.Σ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Την εκτέλεση Της ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ από ιδιώτη .
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 24/2019
ΘΕΜΑ 3Ο : «Παρακράτηση εισφοράς έτους 2019 από τα μέλη του Συνδέσμου».
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 25/2019

Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής :
Τα μέλη του Συνδέσμου δεν κατέβαλαν για το έτος 2019 την εισφορά επί των τακτικών ετών του 2017 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 249 του Κ.Δ.Κ. (Ν.3463/06) θα πρέπει να ληφθεί απόφαση παρακράτησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ). Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το ύψος των τακτικών εσόδων που πραγματοποίησαν οι Δήμοι μέλη του Συνδέσμου το έτος 2017 τα οποία ανέρχονται (…)
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 25 /2019.
Αφού συντάχτηκε και αναγνώστηκε το πρακτικό υπογράφεται ως κατωτέρω
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Επανάληψη στο «Ορθόν»
Στη συνέχεια όμως, για λόγους που δεν εξηγούνται εύκολα, επαναλαμβάνεται η ανάρτηση του πρακτικού στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά με τον Ευστάθιο Γιαννούλη, να αναγράφεται στη θέση των… απόντων της συνεδρίασης.
Το νέο πρακτικό, έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά αλλάζει στην τοποθέτηση του Ευστάθιου Γιαννούλη, από τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ, στους ΑΠΟΝΤΕΣ.
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 6/ 19-6-2019

Στην Άρτα σήμερα την 19η ημέρα του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ και ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ του έτους 2019 και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο τουΣυνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας ύστερα από την αριθ. 394 /10-6-2019 πρόσκληση του Προέδρου του Συνδέσμου κ.Χρήστου Τσιρογιάννη, που επιδόθηκε νόμιμα σε κάθε ένα μέλος αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Δ.Κ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1Ο : « Αναμόρφωση προυπολογισμού 2019».
ΘΕΜΑ 2Ο : « Έγκριση για ανάθεση εργασιών-υπηρεσιών ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε ιδιώτη».
ΘΕΜΑ 3Ο : «Παρακράτηση εισφοράς έτους 2019 από τα μέλη του Συνδέσμου».
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο πέντε (5) μελών βρέθηκαν παρόντες ΤΕΣΣΕΡΙΣ(4) ήτοι:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΠΟΝΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο κ. Φώτης Δημήτριος, γραμματέας του Συνδέσμου για την τήρηση των πρακτικών . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία και εισηγήθηκε ως κατωτέρω το θέμα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1Ο : « Αναμόρφωση προυπολογισμού 2019». ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ 23/2019
Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής : Ο προϋπολογισμός του Συνδέσμου έτους πρέπει να αναμορφωθεί και ειδικότερα : (…)

Το Δ.Σ αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου και την αρ. 14 απόφαση την Ε.Ε και έλαβε γνώση των στοιχείων και τις ανωτέρω διατάξεις , ο κ. Κοσμάς Ηλίας δεν ψηφίζει την απόφαση οπότε το Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019 ΩΣ ΕΞΗΣ : (…)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23/2019.

ΘΕΜΑ 2ο : «Έγκριση για ανάθεση εργασιών-υπηρεσιών ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ σε ιδιώτη». ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 24/2019
Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής : Λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης νερού κατά τους καταναλωτές την περίοδο από αρχές περίπου Ιουλίου κάθε έτους έως και τέλος Σεπτεμβρίου και λόγω παλαιότητας του κεντρικού αγωγού ο οποίος κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1970 για να εξυπηρετήσει τις τότε ανάγκες των δημοτών οι οποίες ήταν πολύ διαφορετικές από τις σημερινές που είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιες, αδειάζει η υδρομάστευση και εισέρχεται αέρας στον κεντρικό αγωγό από τις πηγές Αγίου Γεωργίου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην γεμίζει ο αγωγός με νερό. Πρέπει επειγόντως να γίνει Εξαέρωση στον κεντρικό αγωγό προκειμένου να μην μείνουν οι πολίτες χωρίς νερό κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες καθημερινά για την πλήρη ομαλή ροή του νερού στον κεντρικό αγωγό από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Υπολογίζεται ότι χρειάζονται καθημερινά δύο ώρες εργασίας δηλ. 10 ώρες την εβδομάδα, ήτοι 40 ώρες το μήνα και 120 ώρες το τρίμηνο.η ώρα υπολογίζεται στα 67 ευρώ. Σύνολο αξίας υπηρεσιών-εργασιών 8040,00€ χωρίς την αξία του Φ.Π.Α.24% και 9.969,60€ με την αξία του Φ.Π.Α. (1929,60 ευρώ το φπα) Η απαιτούμενη πίστωση έχει προβλεφθεί στον Κ.Α. 707336.001. ο κ. Κοσμάς Ηλίας δεν ψηφίζει την απόφαση οπότε το Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Την εκτέλεση Της ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ από ιδιώτη . ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 24/2019

ΘΕΜΑ 3Ο : «Παρακράτηση εισφοράς έτους 2019 από τα μέλη του Συνδέσμου». ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 25/2019Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα εξής : (…)
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 25 /2019.
Αφού συντάχτηκε και αναγνώστηκε το πρακτικό υπογράφεται ως κατωτέρω
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΟΣΜΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Και το ένταλμα πληρωμής
Να σημειωθεί πως στις 25/6/2019, εκδίδεται το υπ’ αριθμ 105 ένταλμα πληρωμής, στο οποίο αναφέρεται ξανά το όνομα του Ευστάθιου Γιαννούλη ως δικαιούχου μεταξύ άλλων, αποζημίωσης για «συμμετοχή σε επιτροπές Ιουνίου 2019».

Βραχυκύκλωμα
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:
Συμμετείχε ή δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση ο Ευστάθιος Γιαννούλης;
Αν συμμετείχε, εδικαιούτο να συμμετέχει και να αποφασίζει;
Αν δεν συμμετείχε, τότε οι υπόλοιποι, όταν υπέγραψαν το πρακτικό, δεν είδαν το λάθος και να αναρωτηθούν από πού κι ως πού αναφέρεται ως «παρών» ο ήδη υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ;

Τι γίνεται τελικά με τα πρακτικά των συνεδριάσεων των διαφόρων οργάνων, που λαμβάνουν αποφάσεις για να κάνουν πληρωμές με δημόσιο χρήμα; Τα γράφουν κανονικά, όταν συμβαίνουν; Ή μήπως τα γράφουν όπως θέλουν κι όταν θέλουν, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αυτές οι τραγελαφικές καταστάσεις, που καθόλου δεν προάγουν την προσπάθεια για σωστή διοίκηση και για διαφάνεια στις δημόσιες υποθέσεις;
Κάθε απάντηση από τους αρμόδιους, δεκτή…