Οι δηλώσεις μετά τις εκλογές

Υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής, άσχετα με το αν εκλέχτηκαν ή όχι, με αναρτήσεις τους στα social media, ή με ανακοινώσεις, κάνουν τους δικούς τους απολογισμούς, στέλνουν ευχαριστίες και μηνύματα για την επόμενη ημέρα. Οι δηλώσεις μερικών εξ αυτών είναι:

Δήλωση Γιώργου Στύλιου για τις εκλογές

Σε δήλωση του ο επανεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ στην Άρτα Γιώργος Στύλιος αναφέρει για τις εκλογές:
«Μια μεγάλη μέρα για την Πατρίδα μας, μια μεγάλη μέρα για την Άρτα μας. Από αύριο μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Από αύριο συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα μας».

Ντίνος Παπαδημητρίου

Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της ΝΔ Ντίνος Παπαδημητρίου με ανάρτησή του, δήλωσε τα εξής: «Με εμπιστεύθηκαν και μου δώσανε τεράστια δύναμη πάνω από 3000 πολίτες της Άρτας. Δεν σας κρύβω ότι είμαι συγκινημένος και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της ψυχής μου. Ακόμα και αυτούς που δεν με ψηφίσανε αλλά με εκτιμούν ως άνθρωπο. Έχω μεγαλώσει σένα οικογενειακό περιβάλλον που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ενασχόληση με τα κοινά και δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συμπολίτες μου. Θέλω να συγχαρώ τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στύλιος για την επανεκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των ελλήνων, θα δουλέψουμε σκληρά και με σεμνότητα, για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή και ισχυρή όπως της αξίζει.
Σας ευχαριστώ».

Ευστάθιος Γιαννούλης

Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας με τη ΝΔ Ευστάθιος Γιαννούλης στο ευχαριστήριο μήνυμα του σημειώνει:
«Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν ενεργά στην παρουσία μου κατά την προεκλογική περίοδο. Ξεκινώντας από την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη σύζυγό μου καθώς και όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου.
Ήταν μια διαδρομή σύντομη μέσα από τα χωριά της Άρτας όπου συνάντησα αγνούς ανθρώπους με καθαρή ματιά.
Συνάντησα νέους, ανθρώπους με ιδιαιτερότητες, μονογονεϊκές οικογένειες, ηλικιωμένους, αγρότες και κτηνοτρόφους , επαγγελματίες που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους .
Ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Να συγχαρώ τον Βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του.
Ο κόσμος της Άρτας τον εμπιστεύτηκε και περιμένει λύσεις στα προβλήματά του.
Όλοι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό να επαναφέρουμε την Ελλάδα στην κανονικότητα.
Με εκτίμηση στο πρόσωπο κάθε Αρτινού και κάθε Αρτινής».

Λαμπρινή Αλεξη

Η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Λαμπρινή Αλέξη, δήλωσε: «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σ’ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους Η ψήφος τους ήταν καθοριστική και βοήθησε τα μέγιστα στον Κοινό Σκοπό να έχει δηλαδή έδρα το ΚΙΝΑΛ στην Άρτα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου και ιδιαίτερα στο Χρήστο τον Γκόκα στον οποίο εύχομαι μια γόνιμη και διεκδικητική κοινοβουλευτική θητεία».

Βασίλης Τσίρκας

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άρτας, έγραψε στο facebook: «Το θέμα είναι να παραμένεις πάντα εδώ και να αγωνίζεσαι. Εξάλλου η πολιτική είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πανελλαδικά όσο και στην Άρτα (κοντά στο 40%) είναι εντολή να συνεχίσουμε. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ της προόδου και της ελπίδας παραμένει εδώ δυνατός για να δώσει όλες τις μάχες που είναι μπροστά μας. Δεν ηττήθηκε στρατηγικά όπως επεδίωκαν. Αντίθετα ρίζωσε μέσα στην κοινωνία ως το μεγάλο αριστερό και προοδευτικό κόμμα, ως όχημα ελπίδας για τη γενιά του σήμερα και τη γενιά του αύριο. Για τους σημερινούς και τους αυριανούς αγώνες.
Κάθε μάχη σε προετοιμάζει για την επόμενη. Και μέχρι σήμερα έχω δώσει όλες τις μάχες χωρίς να κρυφτώ. Νιώθω τυχερός και περήφανος που συμμετείχα ως βουλευτής αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια.

Έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να αλλάξουμε. Και στο κόμμα μας και στη συλλογική και προσωπική μας ζωή. Μαζί με όσους και όσες πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με όσους και όσες με εμπιστευτήκατε και συνεχίζετε να με στηρίζετε και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη στήριξή σας. Πάνω από 4.500 άνθρωποι (περίπου όσοι και το 2015 με το ποσοστό όμως του ΣΥΡΙΖΑ τότε να φτάνει κοντά στο 45% στην Άρτα) με τιμήσατε με την ψήφο σας σε μια σκληρή δοκιμασία. Ευχαριστώ από καρδιάς!
Συνεχίζουμε μαζί στην πορεία που έχουμε χαράξει από την αρχή χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις βασικές μας αρχές. Παρά μόνο τώρα έχουμε στις αποσκευές μας και την εμπειρία και όσα καταφέραμε για τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Αλλά και όσα πετύχαμε στον νομό μας. Κι αυτά αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Εδώ είμαστε και την επόμενη μέρα».

Δήλωση ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Άρτα, Χρήστος Μέγας δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια υπέροχη διαδρομή με πολλή αγάπη. Γνώρισα πολλούς νέους φίλους και σκοπεύω να τιμήσω αυτή τη σχέση.
Το πρώτο πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι εάν δεν δημιουργηθεί ρεύμα, χωρίς το στόχο της κεντρικής εξουσίας, οι ιδέες και οι προτάσεις δεν ακούγονται καθαρά.
Στις εκλογές επιχείρησα να διευρύνω την δύναμη του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να αυξήσουμε την πολιτική μας επιρροή. Γιατί στόχος δεν ήταν να μοιράσουμε τα λίγα ιμάτιά μας. Με βάση τα αποτελέσματα ο στόχος επιτεύχθηκε και το Κίνημα Αλλαγής έβγαλε και πάλι έδρα στην Άρτα. Συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκόκα για την εκλογή! Συνεχίζουμε!
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους φίλους και τους παλαιούς συντρόφους που με στήριξαν και από τώρα σας καλώ στο ραντεβού για νέους αγώνες.
Σας τιμώ και σας ευχαριστώ για την επιλογή σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτό. Νιώθω ικανοποιημένος από αυτή τη νέα διαδρομή που ξεκινήσαμε μαζί. Προσδοκώ σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με προτάσεις, αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ελπίδα για τον τόπο μας και τη νέα γενιά!».

Κώστας Μπάρκας

Ο πρώην Υφυπουργός και ξανά βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, δήλωσε: «Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αναδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ ως τον κυρίαρχο δημοκρατικό και προοδευτικό πόλο. Μας δίνει όμως και την λαϊκή νομιμοποίηση να ασκήσουμε το καθήκον μας ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, περιφρουρώντας με κάθε τρόπο τις κατακτήσεις της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες του νομού Πρέβεζας. Tους συντοπίτες μου, που με εμπιστεύθηκαν για άλλη μία φορά και μου αναθέτουν με την ψήφο τους την εκπροσώπησή τους, αλλά και την υπεράσπιση των συμφερόντων τους στον εθνικό κοινοβούλιο.
Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεών σας, σε μία στιγμή κρίσιμη για τον τόπο και τους πολλούς.
Καλή δύναμη και καλούς αγώνες σε όλες και όλους».

Ευχαριστήριο μήνυμα της Μερόπης Τζούφη

Η πρώην Υφυπουργός και εκλεγμένη ξανά βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τους πολίτες των Ιωαννίνων που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες και τους φίλους που στήριξαν την κοινή αυτή προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής και υπουργικής μου θητείας, καθώς και κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Έπειτα από 4,5 κοινοβουλευτικής και κυβερνητικής εμπειρίας είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι. Οι βουλευτές, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είμαστε παρόντες και παρούσες στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, ασκώντας προγραμματική και δυναμική αντιπολίτευση προς όφελος των κοινωνικών κατακτήσεων και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Γιάννης Καραγιάννης

Ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Καραγιάννης, δήλωσε: «Δήλωση για τις εθνικές εκλογές
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους φορείς, τους Δήμους και την Περιφέρεια Ηπείρου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της περιοχής που ανέδειξαν το κοινοβουλευτικό μου έργο χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.
Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στήριξε με κάθε τρόπο κατά τη διάρκεια της βουλευτικής μου θητείας.