Ο Μπάμπης Τσέρτος στον Καταρράκτη…

Μια μοναδική βραδιά πρόκειται να μας χαρίσει ο Μπάμπης Τσέρτος με την Ντένια Κουρουση και τους συνεργάτες τους μουσικούς στον Καταρράκτη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αδελφότητα Καταρρακτινών “Η Κοίμηση της Θεοτόκου”

Το Σάββατο 17 Αυγούστου η Αδελφότητα Καταρρακτικών διοργανώνει λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο. Μαζί του τραγουδά η Ντένια Κουρούση.
Θα ακουστούν τραγούδια από το χώρο του ρεμπέτικου και παλιού λαϊκού, του ελαφρού και του δημοτικού, αλλά και του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, με στιγμές από τις πρόσφατες δισκογραφικές συμμετοχές του τραγουδιστή.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τσέρτος είναι από τους καλλιτέχνες που δεν ακολουθούν την πεπατημένη στα προγράμματά τους, ενώ έχοντας ένα τεράστιο ρεπερτόριο, φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει τα προγράμματά του με διαφορετικό υλικό. Είναι επίσης θετικό το ότι έχει μια σταθερή ορχήστρα κι έτσι μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες του κοινού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αδελφότητας Καταρρακτινών

Οι εκδηλώσεις της Αδελφότητας θα ξεκινήσουν στις 10 Αυγούστου με την παιδική σκηνή του γνωστού ηθοποιού Φώτη Σπύρου να παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Μαρίζα ο γάιδαρος”.

Στις 11 Αυγούστου θα παιχτεί παράσταση καραγκιόζη από τον Καραγκιοζοπαίχτη Στάθη Λαγκαδά.

Στις 14 Αυγούστου, μουσική βραδιά Jazz-Swing στην άνω πλατεία του χωριού, με τους Άρη Βήχα στο σαξόφωνο και Σπύρο Σιάνα στα πλήκτρα.

Τον Δεκαπενταύγουστο θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό καγκελάρι και θα ακολουθήσει στο παραδοσιακό ετήσιο πανηγύρι.
Στο κλαρίνο ο Απόστολος Βαγγελάκης, στο τραγούδι ο Γιώργος Καψάλης, στο βιολί ο Κώστας Κωσταγεώργος και στο λαούτο ο Κώστας Κωσταδήμας.

Στις 16 Αυγούστου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα μνήμης για τον Μαρτυρικό Καταρράκτη.
Θα γίνουν προβολές βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων.

Τέλος στις 17 Αυγούστου, ο Μπάμπης Τσέρτος σε μια λαϊκο-ρεμπέτικη βραδιά.