Παραμένει Γεν. Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος ο Κωνσταντίνος Σκούμας

Ο Αρτινός Παναγιώτης Ντζιοβάρας ο νέος αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ

Παραμένει στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος ο Ηπειρώτης Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Σκούμας.
Το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων της Αστυνομίας, το οποίο συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη τον έκρινε διατηρητέο, αναγνωρίζοντας ως θετικό το έργο του στη Γενική Επιθεώρηση Βορείου Ελλάδος.
Η εξέλιξη αυτή τιμά την Αστυνομία της Ηπείρου, και επιβεβαιώνει το αναγνωρισμένο έργο του κ. Κων. Σκούμα και στην Περιφέρειά μας.

Όμως οι διακρίσεις Αρτινών στα σώματα Ασφαλείας, συνεχίζονται. Ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας είναι ο αξιωματικός που κρίθηκε προακτέος στο βαθμό του αντιστρατήγου, για την κάλυψη της θέσης που έμεινε κενή μετά την αποστρατεία του αντιστρατήγου Ανδρέα Βασιλόπουλου…Ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας γεννήθηκε το 1962 στο Διχομοίρι Άρτας.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Χωροφυλακής το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1991. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ηπείρου, της Αττικής και της Θεσσαλίας. Από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2015 διετέλεσε Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας.

Κατά το προηγούμενο έτος διετέλεσε Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πλείστα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.