Περιοδείες της υποψήφιας Δημάρχου Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια

Την Πέμπτη 16 Μαίου 2019 υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια συναντήθηκε σαν με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου μας.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα πλήρους κατανόησης των αιτημάτων των εργαζομένων, στα γραφεία του σωματείου, οι οποίοι έθεσαν το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, την αξιοκρατία στους υπαλλήλους, το θέμα της έλλειψης μηχανημάτων, της κακής κατάστασης του αμαξοστασίου και το θέμα των παιδικών σταθμών.

Όπως δήλωσε η κ. Ταπραντζή-Κοίλια, « τόνισα ότι αυτά που ζητούν οι εργαζόμενοι αποτελούν τα αυτονόητα για τον Δήμο μας και για την δική μας άσκηση της Δημοτικής αρχής απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άμεση συνεργασία με τα όργανα των εργαζομένων τόσο σε επίπεδο αποφάσεων που αφορούν την λειτουργία του Δήμου μας αλλά και στην αξιολόγηση των προβλημάτων του τόπου μας».
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις και περιοδείες η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης κ. Ταπραντζή-Κοίλια, μαζί με υποψήφιους συμβούλους επισκέφτηκαν τον ΟΑΕΔ, το τμήμα εμπορίου, το ειρηνοδικείο, την ΥΠΑΔ, την περιφέρεια, το ταχυδρομείο και το τμήμα βίας κατά των γυναικών.

Συνεχίζοντας τις περιοδείς μαζί με υποψήφιους συμβούλους μας επισκεφθήκαν τις εργατικές κατοικίες, όπου είχαν αναλυτική συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. «Κυρίαρχα θέματα στην συζήτησή μας ο επικίνδυνος κόμβος στην “Γρατσούνα”, όπου σαν αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έδωσα μάχη, την σχεδόν εγκαταλειμμένη παιδική χαρά της περιοχής και την γενικότερη απουσία της Δημοτικής αρχής από την περιοχή» δήλωσε μετά την επίσκεψη η κ. Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

Συνοδευομένη από υποψήφιους συμβούλους, επισκεφθήκανε τον σύλλογο “το Σκοπευτήριο” στην έδρα του, όπου τέθηκαν τα ζητήματα που εκφράζει και παλεύει ο Σύλλογος. Έγινε αναλυτική συζήτηση που κατέληξε σε δέσμευση απόλυτης συνεργασίας, και όπως ανέφερε σχετικά η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, «από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε, ότι όταν αναλάβουμε την Δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγός στους αγώνες τους για το καλό του τόπου».
Τέλος η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, μαζί με υποψήφιους συμβούλους παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις που έγιναν για την γενοκτονία των Ποντίων στην Βίγλα.