Όλγα Γεροβασίλη: Θα αναμετρηθούμε προγραμματικά με τη Δεξιά

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο λαός έχει παραπλανηθεί, ισχυριζόμαστε όμως ότι δεν αναδείξαμε εγκαίρως όσα έρχονται, δεν προβάλαμε τις λύσεις μας, τις προτάσεις μας. Η ΝΔ έχει τυπώσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα χωρίς κανένα νούμερο μέσα. Μια ανάπτυξη θα έρθει που θα τα λύσει όλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συγκεκριμένα νούμερα, η επίπτωση του προγράμματός του είναι 5,5 δις το χρόνο» τονίσθηκε από την πλευρά της Όλγας Γεροβασίλη, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο ραδιόφωνο του ALPHA και στον Τ. Χατζή.
Η κ. Γεροβασίλη μεταξύ άλλων είπε:
-Έχουμε αναγνωρίσει ότι δεν επικοινωνήσαμε όσο και όπως έπρεπε το πρόγραμμά μας. Αυτή λοιπόν τη συζήτηση που αφορά το αύριο στη χώρα, σκοπεύουμε να την κάνουμε τώρα.
-Κάναμε εις βάθος αυτοκριτική, εντοπίσαμε λάθη στρατηγικά και τακτικής και αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Δεν τις μοιράζουμε ούτε στο λαό, ούτε προφανώς στους δημοσιογράφους, παρά το γεγονός ότι η μιντιακή υπεροπλία της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη.

–Παράλληλα, ανασυνταχτήκαμε οργανωτικά και ανανεώθηκε ο εκλογικός μηχανισμός με νέα Εκλογική Επιτροπή με στελέχη από το pool των υποψηφίων και του think tank τα οποία συνδυάζουν τεχνοκρατική επάρκεια, εξειδίκευση, πολιτική εμπειρία αλλά και την φρεσκάδα.
Θα παλέψουμε την αλλαγή συσχετισμών τώρα, άμεσα γιατί τα καμπανάκια είναι πολλά. Έχουν ήδη έρθει τα μηνύματα της Κομισιόν, ήδη ενεργοποιείται ο μηχανισμός επαγρύπνησης για το χρέος της χώρας, ήδη αυξήθηκαν οι εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών κατά 14%, ήδη αναγγέλθηκε η είσπραξη απαιτήσεων για χρέη στον ΕΦΚΑ κοντά στα 45 δις ή πως από 1η Ιουνίου όσοι δε ρυθμίσουν οφειλές κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η χώρα πέρασε μνημόνια, πανδημία, υπάρχουν άνθρωποι που έμειναν πίσω επειδή δεν μπόρεσαν. Εμείς παραλάβαμε χρεοκοπημένα ταμεία και δώσαμε κατευθείαν περίθαλψη σε δύο εκατομμύρια ανθρώπους ανασφάλιστους. Σε αυτά θα γυρίσουμε πάλι;
Δεν θα επιτρέψουμε στη Νέα Δημοκρατία να αφήσει τους πολίτες ανασφάλιστους, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη-Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα κάθε πολίτη στη δημόσια υγεία